VSESTRANSKOST NAM OMOGOČA ŠIROK SPEKTER PONUDBE

PROJEKTIRANJE IN IZVEDBA ELEKTRIČNIH INSTALACIJ

V našem podjetju se ukvarjamo s projektiranjem in izvedbo vseh vrst električnih instalacij. Ker delamo tako z velikimi naročniki in industrijskimi objekti, kakor tudi z manjšimi individualnimi objekti imamo širok nabor znanjaodličen posluh za vaše želje in zahteve ter možnost prenosa najboljših praks in rešitev na nove projekte. Vaš projekt lahko izpeljemo v celoti, torej od načrtovanja do končne izvedbe in predaje funkcionalne rešitve, kar pomeni, da na enem mestu prejmete celovito rešitev.

"Kakovostna električna inštalacija je ključen del vsake zgradbe. Izvedena mora biti v skladu z veljavnimi predpisi in standardi."

Izvajamo in vzdržujemo vse vrste elektroinstalacij: jakotočne in šibkotočne inštalacije, meritve na električnih in strelovodnih inštalacijah, vzdrževanje in adaptacija električnih naprav, izdelava in montaža elektro omar, celovite rešitve pri tehničnem delu priprave in izvedbe projekta, projektiranje razsvetljave, električno ogrevanje in druge rešitve na področju elektro storitev in razsvetljave objetov. Instalacije pri individualni hiši, sanacija električnih inštalacij, električne inštalacije v stanovanju, mansardne električne inštalacije, grobe inštalacije, kablovje za elektriko, montaža štekerji, grobe in fine električne inštalacije, elektroinštalaterstvo.

Smo podjetje, ki ga odlikuje visoka kakovost, hitra odzivnost, prijaznost in strokovnost zaposlenih. 

28 LET IZKUŠENJ!

Že 28 let uspešno izpolnjujemo želje naših naročnikov z največjo mero znanja in strokovnosti. Spremljamo razvoj in trende na področju elektroinštalacij, elektrotehničnega materiala in razsvetljave ter s tem izpopolnjujemo in nadgrajujemo naše standarde kakovosti, kar potrjuje tudi zadovoljstvo naših strank.

NUDIMO HITRE STORITVE ELEKTRIČARJA:

- menjava luči, stikal in vtičnic,
- demontaža in montaža elektro omaric,
- priklop pečice in steklokeramične plošče,
- popravilo stare električne napeljave

Ali imate v vaši hiši ali stanovanju še vedno staro električno razdelilno omarico s starimi varovalkami s talilnimi nitkami? Kontaktirajte nas, da vam uredimo zamenjavo.

Zagotavljamo vam, da bo delo opravljeno kvalitetno, hitro in cenovno ugodno ter da boste z našo storitvijo zadovoljni. Električar iz našega podjetja bo do vas prišel tudi zunaj rednega delavnika.